Vi tar i bruk Hoopit!

Postet av Eiken Idrettslag den 15. Jun 2022

Viktig melding: Nå tar vi i bruk Hoopit!

 

Kjære medlemmer! Her er en viktig melding til oss alle:

 

Eiken IL er opptatt av å gjøre idrettshverdagen for utøvere, foreldre, trenere og styret i klubben enklest mulig. Nå bytter vi til medlemssystemet Hoopit, som etter hvert vil overta alt av intern kommunikasjon i klubben.

Her mottar du og gir alle beskjeder som angår deg og laget/idrettsgrenen din. I Hoopit kommuniserer du både direkte til enkeltpersoner og til grupper. I Hoopit ligger også treningskalendere, påmelding til arrangement/cup og betalingsløsninger (medlemskontingent), så det blir enklere for klubben å administrere medlemsregisteret.

Gjør deg klar – registrere deg allerede i dag, så har du alt samlet på ett sted. Last ned Hoopit appen så har du også alt samlet på mobilen.

Registrere deg på Hoopit ved å følge denne linken:

https://admin.hoopit.io/eiken-idrettslag-375696

 

Det er viktig at alle medlemmene blir med over i den nye løsningen. Når du er registrert vil du også motta medlemskontingenten. 

Når medlemskontingenten er betalt blir barn/utøver forsikret (alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring).

 

Flere tips og brukerveiledere finner du her:

https://support.hoopit.io/nb/collections/276668-kom-i-gang-med-hoopit

 

 

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til å registrere deg, ta kontakt med:

 

Camilla Kvinlaug Systad tlf 917 93 233

Katrine Austrud tlf 905 82 517Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.