Brusand IL Krafttak mot Kreft

Postet av Brusand Idrettslag den 6. Feb 2023

Vil du være bøssebærer. Vi trenger minimum 12 bøssebærere til Krafttak mot Kreft 2023. Du kan melde seg på ved å ta kontakt medElisabeth Steinnes. 

Fra 11. til 19. mars vil bøssebærere gå fra dør til dør og samle inn penger til viktig kreftforskning.

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon i kampen mot kreft, der over 20 000 frivillige bøssebærere, organisasjoner, lag og bedrifter går sammen om et felles mål. 

I 2023 samler vi inn penger til forskning på kreft med spredning. Over 300 000 mennesker har eller har hatt kreft i Norge i dag. 3 av 4 overlever, men mange kreftdiagnoser har ingen effektiv standardbehandling når kreften har spredd seg.

Håpet ligger i forskningens små og store fremskritt.

Din støtte er viktig

Får du en kreftdiagnose, er statistikken på din side: Tre av fire overlever kreft i Norge i dag. Men med kreften følger frykten for det som er enda verre. Det ene ordet ingen kreftpasienter eller deres pårørende vil høre: «Spredning». Heldigvis overlever flere kreft, også med spredning. Selv merkelappen «uhelbredelig» er ingen endelig beskjed. Den betyr bare at vi ikke har en behandling som kan ta knekken på akkurat din type kreft med spredning – akkurat nå. For alle som har kreft med spredning – og for alle som er glade i dem – finnes det et håp: Du må bare leve litt til, og litt til, og litt til. Kreftforskere i Norge og resten av verden gjør hver eneste dag store og små fremskritt som gir oss nye, bedre og mer treffsikre behandlingsmetoder. Litt mer tid kan bety alt! Gir du penger, gir du håp. Støtt Krafttak mot kreft.

Klikk på linken under for å gi ditt bidrag direkte hvis du ikke er hjemme når bøssebærerne kommer til deg.

https://digitalinnsamling.kreftforeningen.no/social/share?object=52f6ad03-96d8-48f8-a2fb-3c7fb4cd5eb0&lang=nb_NO&redirectUrl=https://digitalinnsamling.kreftforeningen.no/team/brusand-il-krafttak-mot-kreft


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.