Ane Louise ny instruktør på Låfte

Postet av Brusand Idrettslag den 4. Des 2023

Vi er heldig å kan introdusere en ny instruktør på Låfte, Ane Louise Dyngeland Holden!

Ane Louise har sagt ja til å være instruktør i tabata og dans/styrke.  I Ane Louise så får vi inn ei dame med en bred kompetanse innenfor gruppetrening.
Timene starter opp etter nyttår og er GRATIS hele januar slik at dere kan bli bitt av både treningsbasillen og hennes smittende humør !
Mandager 20:00-21:00 har vi tabata
Onsdager 19:45-20:45 har vi dans/styrke
Under har vi lagt ved en liten presentasjon, håper alle har en fin førjulstid og er klar for trening etter nyttår 🤩
En liten presentasjon av Ane Louise
Navn: Ane Louise Dyngeland Holden
Alder: 45
Bosted: ogna
Erfaring: jobbet som gruppesalinstruktør i 14 år.
Sertifisert zumbainstruktør
Instruert i spinning, step, styrke, tabata, pilates, TRX, avspenning/ pust.

Tabata:
En tabata-økt består av intervaller hvor du jobber effektivt i 20 sekunder og deretter har pause i ti sekunder. Hver arbeidsblokk varer i 4 minutter totalt, og da med åtte arbeidsperioder og åtte øvelser.
Øvelsene vil variere fra time til time, men vil alltid ha fokus på at hele kroppen blir trent.
Timen er for alle uansett fysisk form.
Dans/styrke
 En time hvor vi kombinerer ulike dansestiler til latinamerikanske rytmer. Høres ut som en time med fest og moro? Det er det absolutt! Men mens du slipper deg løs og danser, vil du også svette, øke utholdenheten, forbedre koordinasjonen og frigjøre stress! Det skapes en inkluderende og festlig atmosfære der alle kan være med uansett danseferdigheter eller fitnessnivå.
Styrke blir til samme rytmer og går gjennom de største muskelgruppene.
Timen er for alle uansett fysisk form.

Ny samarbeidspartner på plass!

Postet av Brusand Idrettslag den 1. Des 2023

Det er en stor glede å starte desember med å kunne annonsere at samarbeidsnettverket vårt øker igjen!
Brusandgutten Oskar Skårland og Vigrestad Bygg er med oss videre!

Vigrestad Bygg ble startet i 2004, siden dette har firmaet vokst jevnt og kontrollert.

Firmaet har nå 32 ansatte som jobber innenfor bolig, næring og landbruk. Vi tar på oss alle oppdrag innen tømrerfaget og kan hjelpe deg med hele prosessen, fra søknad til ferdigstillelse.

Vi har kontor i Skogateigen 33 på Vigrestad. Kom gjerne innom oss for en uforpliktende prat.

Vi takker for tilliten og ser frem til et godt samarbeid!
Heia Brusand

Salgsuccess av Microfiberkluter fra Fibgreen

Postet av Brusand Idrettslag den 27. Nov 2023

Då vil me takka alle som har deltatt i salgsdugnaden, med salg av microfiberkluter fra Fibgreen.

Me vil og takka alle som har kjøpt kluter.  Dugnaden har vært vellykka, og me har hatt fortjeneste på rett over 100 000 kroner.

Dette hadde me nok håpa på skulle vært ett litt høgere tal, men me er godt fornøgde.

Det er allerede bestemt att neste salgsdugnad vil kome i mars, dette fordi det er beste tid for å samkjøre salgsdugnad for alle undergrupper.  Me håper att neste salgsdugnad kan være endå betre, då alle veit litt meir korleis det virker då, og produkta kanskje er endå meir salgbare.

I mars vil det mest sannsynlig bli solgt to typer sokker, i tillegg til førstehjelpsskrin. Me håper att desse produkta kan bli endå lettere å få solgt meir av, og dermed gje endå meir fortjeneste.

Me har valgt å gå for 2 felles salgsdugnader, for heile idrettslaget, for å prøve å få ned antallet salgsdugnader i idrettslaget totalt.

I denne salgsdugnaden vil me trekke fram: Det er 2 lag/parti som klarte selge over 10 pakker i snitt per deltaker, og vil få tildelt gavekort på pizza til laga sine. Fantastisk innsats av Fotball Jenter 10 og Barneidrett 5 åringer.

Kjempeflott innsats av alle andre medlemmer som har deltatt og.

Vinner av Apple Watch er Dennis og Frida Stokkeland Svindland. Dei har solgt 30 pakker med microfiber kluter.

Me er avhengig av alle inntekter me klarer få, for å klare holde det tilbudet me har, kurse trenere, holde kontingenter nede og alt anna som krevs for å drive idrettslaget.

TUSEN TAKK til alle som har bidratt.

Ny signering! Brusand IL styrker laget med en sprek 30 åring

Postet av Brusand Idrettslag den 22. Nov 2023

Vi i Brusand Idrettslag er utrolig glade for å kunne presentere at Madland Transport har skrevet under på en avtale med oss!

Litt om Madland Transport:
Siden starten i 1993 og frem til idag har  Madland Transport bygd seg opp til å bli et selskap som driver med de fleste typer av transport mellom Haugesund og Oslo!
De har kranbiler, krokbiler, kransemi, kranbiler med kroklift, personkorg og grabb/klype. Vanlig semi, semi m/uttrekk, semi m/ kapell. Små og store varebiler, skapbiler med lift og sideåpning til flytteoppdrag og varetransport. De kan også tilby komplett logistikk til sine kunder hvis dette skulle ønskelig.

Ønsker dere noe transportert ta kontakt på:

post@madlandtransport.no

Vi i Brusand takker for tilliten og ser frem til et godt samarbeid!

Julemesse

Postet av Brusand Idrettslag den 7. Nov 2023